marți, 29 martie 2011

Rezumat Etapa XV

Azi, 27.03.2011, echipa de juniori E, Unirea Dej, a intalnit echipa de pe locul 2, din clasament, SESO  Campia Turzii, cu care a facut un meci egal, rezultatul final fiind de 3-3.
„Piticii” Unirii au plecat din Dej la ora 8, dimineata si au ajuns la Campia Turzii la ora 10. Dupa cateva peripetii, microbusul a juns in fata stadionului, amplasat in incinta strandului din Campia Turzii. Acolo ne-a asteptat o surpriza neplacuta, copiii echipandu-se in cabinele inghetate din incinta strandului.
La ora 10.30 echipa, Unirii Dej, a intrat pe teren, echipata fiind cu tricouri vechi si uzate, iscand zambete ironice din partea adversarilor, care erau imbracati cu echipamente noi de la Legea. Copiii nostrii au intrat, pe teren cu capul plecat, din cauza zambetelor ironice a adversarilor (care zambeau pe buna dreptate!) si in aceste conditii au inceput meciul.
Unirea Dej a deschis scorul, in prima repriza, printr-o lovitura libera, impecabil executata de capitanul echipei, SABO FLORIN, spre disperarea celor de la SESO Campia Turzii. Insa imediat a venit replica celor de la SESO Campia Turzii, astfel egaland echipa Unirii Dej. Echipa nostra nu si-a gasit echilibrul necesar, ratand foarte mult, spre disperarea antrenorului GALL FRANCISC DANIEL, si a parintilor prezenti la meci. Mijlocasul dreapta, RUS ANTONIU ANDREI a ratat cateva ocazii foarte bune pentru echipa nostra, la fel si atacantul echipei, SPIDY. Nici fundasul stanga, MURESAN DARIUS, nu a reusit sa joace mai bine, decat colegii lui, astfel ca toate aceste greseli au dus primirea golului doi, aducand astfel SESO Campia Turzii in avantaj. Prima repriza s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru echipa de la Campia.
La inceputul celei de a doua reprize, echipa noastra a egalat prin golul mijlocasului stanga, OBREJA PAUL. Acest gol a adus speranta in sufletele dejenilor. Insa de la extaz la agonie nu a fost decat un pas, deoarece cei de la SESO au preluat, din nou conducerea pe tabela de marcaj. La scorul de 3-2 nu mai speram la o victorie, nici macar la un egal. Insa spre finalul meciului mijlocasul IAKAB DANIEL ne-a readus speranta in suflete printr-un gol neasteptat. Desi arbitrul a prelungit partida nejustificat de mult, sperand ca echipa din Campia sa mai inscrie un gol, meciul s-a terminat cu scorul de 3-3.
            La plecare, “piticii dejului” au fost certati de catre antrenor din cauza jocului foarte slab si a atitudinii pe care acestia au avut-o in teren. La categoria “cei mai certati” jucatori ii putem nominaliza pe: SPIDY, RUS ANTONIU, SABADAS ALEXANDRU SI MURESAN DARIUS. Tot drumul, pana la Dej, jucatorii Unirii au pastrat tacerea, gandindu-se ca si-au dezamagit antreno
Cel mai bun din teren, la acest meci, a fost portarul TAMAS ALEXANDRU. Acesta a aparat o lovitura de la 7 m, fara sa ezite, ajutandu-si echipa sa spere intr-o victorie.
            Cu toate ca au facut un joc foarte slab, noi avem incredere ca “piticii atomici” isi vor reveni si vor arata, la urmatorul meci, ce au invatat de la antrenorul lor.

Un comentariu: