duminică, 8 mai 2011

REZUMAT ETAPA XXI


Joi, 5.05.2011, a avut loc, meciul de fotbal, dintre echipele FC UNIREA DEJ  JUNIORI E si SOLIDARITATEA GHERLA.
FC UNIREA DEJ, a inceput meciul cu o noua modificare, in scheme de joc, a echipei. Se pare ca, antrenorul, “piticilor atomici”, GALL FRANCISC DANIEL, este intr-o cautare continua, a schemei si componentei perfecte, a echipei.
DANCIU VASILE a fost titularizat pe postul de mijlocas central, post care a dat multe “batai de cap”, antrenorului dejean.
Dejul a inceput, meciul, cu urmatoarea componenta, a echipei: atacant-SPIDY, mijlocas central-DANCIU VASILE, mijlocas stanga-OBREJA PAUL, mijlocas dreapta-RUS ANTONIU, fundas dreapta-NUICA LEONARD, fundas central-SABO FLORIN, fundas stanga-MURESAN DARIUS iar in poarta, PAPP ERIK.
“Echipa piticilor atomici”, a inceput foarte bine meciul. Dejenii au atacat continuu, poarta celor de la Gherla, asa incat rezultatele nu au incetat sa apara.
Cel care a deschis scorul, pentru dejeni, a fost, MURSAN DARIUS.
La scurt timp, scorul a fost majorat de mijlocasul stanga, al Dejului, OBREJA PAUL.
DANCIU VASILE, nu s-a lasat mai prejos, decat colegii lui, de echipa si a marcat cel de al treilea gol, al “piticilor atomici”.
Cu acest scor s-a terminat prima repriza.
A doua repriza a continuat cu atacurile celor de la Dej.
OBREJA PAUL a majorat scorul la 4-0, pentru “pitici”, naucindu-i pe cei de la Gherla.
Golul cinci a venit foarte repede, dintr-o lovitura de colt, executata de RUS ANTONIU, mingea fiind introdusa in poarta de un jucator al Gherlei.
Meciul s-a terminat cu scorul de 6-0, pentru DEJ, si cu cel de-al treilea gol, a lui OBREJA PAUL, acesta reusind primul sau hat-trick, pentru UNIREA DEJ.
La finalul meciului, “piticii atomici’ au fost felicitati de antrenorul lor, pentru jocul bun reusit de acestia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu