marți, 22 martie 2011

Rezumat Etapa XIV

   Azi, 19.03.2011, echipa de juniori E, Unirea DEJ, a intalnit echipa Pro Junior Cluj, pe care a infrant-o cu scorul de 5-1.

   Echipa Unirea Dej a inceput meciul cu cei opt titulari:

       Portar:      - Tamas Alexandru

       Fundasi:    - Nuica Leonardo
                       - Sabadas Alexandru
                       - Muresan Darius

       Mijlocasi:  - Sabo Florin
                       - Rus Antoniu Andrei
                       - Obreja Paul

       Atacant:   - Budean Sergiu Sebastian

   Echipa a jucat foarte bine, dat fiind faptul ca nu a mai facut antrenament pe teren de iarba din luna noiembrie. Unirea a inceput jocul cu cateva ratari, incheind prima repriza doar cu 1-0, deoarece spre finalul reprizei echipa Pro Junior si-a dat un autogol. Portarul projuniorilor a aparat excelent cateva suturi pe poarta, ajutandu-si echipa foarte mult.

   Unirea Dej a inceput a doua repriza, mai hotarata si mai echilibrata. Dupa cateva minute de la inceperea reprizei a doua au inceput sa curga golurile la poarta projuniorilor. Golul doi a fost inscris de mijlocasul dreapta Rus Antoniu Andrei, care a fost desemnat ca fiind unul dintre cei mai buni jucatori ai meciului. Golul al treilea a fost inscris de fundasul stanga Muresan Darius, un jucator foarte bun cu mari sanse de a performa in acest sport. Al patrulea gol a fost inscris de atacantul echipei, Budean Sergiu Sebastian, care a jucat chiar daca starea lui de sanatate nu-i permitea. Iar ultimul gol a fost inscris de capitanul echipei Unirea Dej: Sabo Florin.

   Unirea a debutat in acest retur cu un portar nou, Tamas Alexandru, dar care a aparat poarta, fara mari probleme. Pasele de gol au fost date de mijlocasul stanga Obreja Paul, un jucator foarte bun, coloana vertebrala a echipei, care are toate sansele sa devina un jucator de elita. Poarta dejenilor a fost in siguranta si datorita fundasului central Nuica Leonard, un jucator constant si foarte cerebral care ofera, prin jocul lui foarte bun, siguranta echipei. Astfel meciul s-a terminat cu scorul de 5-1 pentru dejeni, acest rezultat ducandu-i in fruntea clasamentului.

   Nu putem spune decat: BRAVO! acestor “pui de oameni” care ne dau o lectie de viata si ne arata ca orice lucru oricat de greu ar fi de realizat, daca pui suflet se poate face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu