sâmbătă, 23 aprilie 2011

REZUMATUL ETAPEI XIX


Azi, 21.04.2011, echipa FC UNIREA DEJ, JUNIORI E, a intalnit, pe teren propriu, echipa FC ARIESUL TURDA.
„Piticii atomici” si-au revenit dupa esecul cu CFR Cluj si au invins echipa Ariesul Turda cu scorul de 10-0.
Ziua de joi a fost, pentru piticii atomici, una a schimbarilor, pe toate flancurile.
Antrenorul dejenilor, Gall Francisc Daniel, a facut schimbari, atat in randul titularilor si a capitanului echipei, cat si in schema de joc.
Meciul a inceput cu un nou capitan: SPIDY (atacant), OBREJA PAUL (mijlocas central), RUS ANTONIU (mijlocas dreapta), MURESAN DARIUS (mijlocas stanga), NUICA LEONARD (fundas dreapta), TAMAS BOGDAN (fundas stanga) iar in poarta PAP ERIK.
Jocul a fost dominat de echipa Dejului, cei de la Turda neavand alta alternativa, decat apararea.
Dupa cateva minute, de la inceperea meciului, echipa „piticilor atomici” a deschis scorul, prin golul dat de capitanul dejenilor, SPIDY.
Echipa dejeana s-a dezlantuit, pe teren, la propriu, astfel ca dupa 5 minute de la primul gol, a venit si cel de al doilea gol, inscris de MURESAN DARIUS.
Cu cateva minute, inainte de finalul primei reprize, a venit si cel de al treilea gol, al dejenilor, inscris de OBREJA PAUL.
La pauza, echipa dejeana, a primit a primit „o injectie cu energie”, de la antrenorul lor. Acest lucru s-a vazut pe treren, deoarece la scurt timp, dupa inceperea celei de a doua reprize, dejenii au marit scorul, la 4-0, prin golul lui RUS ANTONIU.
Pana sa se dezmeticeasca echipa din Turda, a venit si al cincelea gol, inscris de DANCIU VASILE ( intrat in locul lui SPIDY).
Nici la acest scor, de 5-0, echipa Dejului nu s-a saturat sa atace poarta celor de la Turda, astfel ca RUS ANTONIU a inscris al saselea gol, pentru Unirea .
Febra golurilor nu a incetat asa incat tabela de marcaj s-a modificat, din nou, prin golul inscris de OBREJA PAUL (reusind dubla, in acest meci).
La scorul de 7-0, pentru dejeni, ne asteptam sa se termine meciul. Insa “sageata” echipei dejene, MURESAN DARIUS, ne-a aratat ca ne inselam, inscriind si cel de al optulea gol ( reusind, si el dubla, in acest meci).
Nici nu a apucat echipa din Turda sa-si traga rasuflarea, ca RUS ANTONIU a majorat scorul, la 9-0, pentru dejeni. Mijlocasul dreapta reusind primul sau hat-trick, de cand evolueaza la FC UNIREA DEJ.
DANCIU VASILE, nu s-a lasat mai prejos, decat colegii sai, realizat, si el dubla, in acest meci. Astfel ca meciul s-a terminat cu scorul de 10-0 pentru echipa din DEJ.
Arbitrul care a condos, azi jocul, s-a descurcat foarte bine, demonstrandu-ne ca lipsa de experienta nu poate fi o scuza.
“Piticii atomici” au iesit de pe teren ingandutati, purtand inaca in suflet tristetea provocata de amintirea meciului cu CFR CLUJ.
Speram ca “cine trebuie” sa se autosesizeze si a nu mai trimita arbitri care prin comportamentul lor, manjesc tagma arbitrilor ( precum POP GABRIEL!!!!).


Un comentariu:

  1. Buna sunt Miftode Daniel ,am fost si eu o data in echipa aceasta unirea-dej-junior,nu stiu daca mai ma retine domn antrenor Daniel Gall.a fost o echipa foarte buna de fotbal de incredere ,dar eu nu m-am mai putut duce deoarece am fost foarte concentrat pe scoala sa iau note bune cunosc multi jucatori de la echipa pe spidy daniel iakab,alex sabadas,leo,tony rus,alex tamas... eu o sa vin inapoi la echipa in primavara cand se mai incalzeste la aceasta echipa daca mai ma primeste domn antrnor.Multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere