marți, 12 aprilie 2011

REZUMAT ETAPA A XVII


Azi, 10.IV.2011, echipa FC. UNIREA DEJ JUNIORI E, a intalnit echipa SANATATEA CLUJ, pe care a invins-o cu scorul de 6-0.
La ora 10.45, echipa „piticilor atomici”, a intrat pe terenul echipei clujene, avand ca adeversari nu numai echipa Sanatatii, ci si vantul puternic, terenul denivelat si parca bombardat, care astepta, parca, gata sa  demoralizeze echipa „atomica”.
Meciul a inceput in aceste conditii vitrege, dar „piticii” dejeni nu au fost afectati nici de vintul puternic, nici de terenul denivelat si nici de unul dintre parintii celor de la Cluj, care injura arbitrul, aratandu-ne, astfel ca are cei „sapte ani de acasa”.
Echipa dejeana a intrat in teren cu cei 8 titulari:SABO FLORIN, SPIDY, RUS ANTONIU,  SABADAS ALEX, MURESAN DARIUS, OBREJA PAUL, NUICA LEONARD SI TAMAS ALEXANDRU.
In  primele minute de meci, „piticii” au deschis scorul prin golul lui Spidy. Adversarii nauciti nu reuseau sa tina piept echipei dejene.La scurt timp, dupa primul gol, scorul s-a majorat, pentru echipa dejeana, prin golul dat de RUS ANTONIU, dintr-o pasa perfecta a lui OBREJA PAUL.
Echipa adversa a avut doua ocazii, la poarta noastra, dar suturile clujenilor nu au creat probleme portarului TAMAS ALEXANDRU.
In minutul 25 a venit si cel de-al treilea gol, inscris tot de mijlocasul dreapta RUS ANTONIU.
Meciul s-a incheiat cu o ratare a lui uriasa a lui RUS, desi OBREJA i-a pasat perfect, in fata portii.
In pauza meciului, atmosfera a fost foarte tensionata, pe banca celor de la Sanatatea. Antrenorul clujenilor era „galben” de furie, si pe buna dreptate. Elevii lui parca nu existau pe teren.
Repriza a doua a inceput cu PAP ERIK in poarta iar jocul s-a mutat, din nou, in careul clujenilor.
Dupa cateva ratari, „piticii atomici” au inscris cel de al patrulea gol, prin OBREJA PAUL. Tot el este cel care a inscris si golul cinci, printr-o executie perfecta, din corner.
Clujenii erau in pragul isteriei Au inceput sa joace foarte dur, crezand ca asa se vor impune in fata „piticilor atomici”. Clujenii au reusit, in cele din urma sa-l faulteze pe MURESAN DARIUS, acesta fiind inlocuit de TAMAS BOGDAN.
Spre finalul meciului a venit si al saselea gol, al dejenilor, inscris de SPIDY.
I n ultimile minute de joc, antrenorul GALL FRANCISC, a inlocuit titularii cu rezervele, intrand astfel pe teren: DANCIU VASILE, IAKAB DANIEL, VARGA BOGDAN.
Cu rezultatul de 6-0 s-a incheiat acest meci, si cu un gust amar, vazand cat de needucati si frustrati sunt parintii celor de la Sanatatea Cluj.
Antrenorul „piticilor atomici”, GALL FRANCISC,  a evaluat meciul ca fiind „unul bun, nu foarte bun”!
„Piticilor” pana acum totul a fost o joaca, de sambata incepe greul!!!!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu