luni, 18 aprilie 2011

REZUMATUL ETAPEI XVIII


Azi, 16.04.2011, echipa FC UNIREA DEJ, JUNIORI E, a intalnit, pe teren propriu, echipa CFR CLUJ.
Ne asteptam sa fie un meci greu, dar si echipa CFR-ului a venit, la Dej cu acelasi sentiment.
Meciul a inceput cu cei opt titulari ai Unirii: SPIDY, SABO FLORIN, OBREJA PAUL, RUS ANTONIU, MURESAN DARIUS, SABADAS ALEX, NUICA LEONARD iar in poarta PAP ERIK.
Meciul a fost arbitarat, din pacate, de POP GABRIEL, care nu numai ca nu stie ce inseamna arbitrajul, dar si-a batut joc de toata munca copiilor si a antrenorului.
Echipa clujeana a dominat jocul si dupa cateva suturi, aparate de portarul dejean a venit si primul gol, al clujenilor.
Prima repriza s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru clujeni.
A doua repriza a inceput cu moralul scazut a „piticilor atomici”, care nu intelegeau ce se intampla pe teren, de ce arbitrul nu sanctiona faulturile si henturile facute de echipa clujeana. Nici nu aveau cum sa inteleaga asa ceva. Dar am inteles noi, cei care l-am vazut pe antrenorul celor de la Cluj, cautandu-l disperat pe arbitru, la inceputul meciului.
Pana sa inteleaga dejenii ceva, a venit si cel de-al doilea gol, al clujenilor.
„Piticii” s-au repliat si au reusit sa reduca din diferenta prin golul lui SPIDY. Din acest moment arbitrul a avut grija ca echipa dejeana sa fie sanctionata pentru orice miscare „gresita”, iar echipa clujeana sa joace oricum, numai sa ne bata.
Au inceput faulturile dure a celor de la Cluj, RUS ANTONIU fiind cel vizat. Au reusit, in cele din urma sa-l scoata, pe acesta de pe teren, cu lacrimile in ochi de durere. Si nu a fost singurul.
Echipa dejana nu a mai putut lupta cu cei doi adversari (echipa cfr-ului si arbitrul) odata, astfel ca a mai primit 3 goluri pana la sfarsitul meciului.
Am inteles de ce la cautat si de ce a vorbit antrenorul clujan cu arbitrul, in vestiar, inainte de inceperea meciului. Am inteles totul vazand ce face arbitrul pe teren cu acesta echipa de copii. Dar nu am inteles de ce conducerea clubului Unirea Dej, care a fost prezenta pe teren si a vazut ce prestatie jalnica are arbitrul, nu a reactionat. Oare..., dar nu mai are rost sa continuam pentru ca este groaznic sa ne gandim ca niste oameni adulti pot face asa ceva unor copii. Rusine sa-le fie  pentru umilinta la care au supus echipa dejeana, indiferent ce polite trebuiau platite. Nu era nevoie sa ajute echipa Clujului, pentru ca acestia au facut un joc foarte bun. Pacat ca antrenorul lor nu a avut incredere in ei si a vrut sa castige pe alte cai si a gasit aceste cai.
Vreau sa termin acest rezumat prin a le ura ceva copiilor:


„CE NU VA OMOARA VA FACE MAI PUTERNICI”, capul sus si spuneti in cor: RUSINE SA VA FIE, DOMNILOR CARE AR  TREBUI SA AVETI GRIJA DE NOI SI DE FORMAREA NOASTRA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu